Cele mai ciudate și deosebite 14 carcase de iPhone

iphone-3g-cases-3

iPhone, telefonul care a înnebunit lumea! Cozi interminabile la lansarea fiecărui model, accesorii peste accesorii și stigmatul sărăciei în lipsa unui exemplar în buzunarul propriu. Și tot nu e suficient! Până la urmă, e doar un telefon, și toate arată la fel! Atunci, hai să le personalizăm, ca să fim chiar deosebiți, iar cel mai simplu mod e cu o carcasă aparte. Iată-le pe cele mai ciudate!

Enjoy!


1. Carcasa șlap

Cum șlapii sunt la mare modă în România populată de un popor de agricultori, acest model de carcasă ar putea avea un succes nebun! Mai are și avantajul de a asigura o priză foarte bună, fiind mai greu de „împrumutat”. (link)

2. Carcasa fast-food

La mare căutare în Japonia (!, din nou) acest set de carcase este realizat, cel mai probabil, pentru cei care urmează o cură de slăbire, ca să se simtă permanent cu mâcarea la ei. Variante mai avansate, pentru obezi, au dulciuri și bomboane pe carcasă… (link)

3. Carcasa prieten

Pentru fetele care nu se simt în largul lor să umble singure pe stradă, iată un nou model japonez: carcasa cu mânuță, ca să îți simți iubitul lângă tine, chiar dacă vorbești cu el la telefon! Asta dacă poți să treci peste aspectul complet sinistru al carcasei… (link)

4. iPhone cărămidă

Pentru amatorii de retro, un model care ne aduce aminte de vremurile în care dacă aveai telefon mobil, chiar erai cineva… (link)

5. iIepurele

Pentru fanii playboy. Sau pentru iepurașii Playboy. Sau pentru amatorii de iepuri… asta nu sună bine… (link)

6. iUrechea

Creația unui personaj sigur puțin dement, această carcasă te face să arăți ca Shrek vorbind la telefon, indiferent de cum arăți tu de fapt. Cică se vinde cel mai bine… (link)

7. Lentilele Holga

Un set rotativ de filtre și lentile pentru camera foto atașat unei carcase speciale. Ar fi fost chiar o idee interesantă dacă iPhone ar fi avut și o cameră foto cât de cât performată. Așa, e doar o tichie de mărgăritar… (link)

8. iBerea

Carcasa de iPhone cu desfăcător de bere: perfect bărbătesc! Și singurul lucru într-adevăr util din listă! (link)

9. p-iStolul

O carcasă la care cantitatea de ciudat este nemăsurabilă! Ce s-a gândit designerul, o fi fost treaz în momentul conceperii ei, nu vom ști niciodată! Oricum, un obiect care nu putea lipsi din lista noastră…(link)

10. iPhoneul pervers

Sunt unii dintre noi care nu se pot despărți nicicum de copilărie și de mamele lor! Pentru ei, un designer chinez (ha, ha, ha) a produs această minunăție! În mai multe variante de culori, că doar suntem mai multe rase! (link)

11. iCaseta

Un alt model pentru fanii retro! Pentru cei mai mici, care nu știți ce reprezintă: pe așa ceva ascultau părinții voștri muzică. Ciudat, nu? (link)

12. iGameBoy

Un alt model pentru fanii retro, și un alt mesaj pentru cei mai mici: pe așa ceva se jucau părinții voștri StarCraft! HA HA HA HA HA HA! (link)

13. iWTF!!!!!!!

Am lăsat intenționat la urmă cel mai ciudat obiect din listă și unul dintre cele mai ciudate pe care le-am văzut vreodată! Dacă cineva poate să explice ce pornire ar trebui să ai ca să îți personalizezi astfel telefonul, vă rog insistent să lăsați un comment! Noi suntem în ceață totală… (link)

14. iPhone case 2.0

Am văzut multe modele ciudate, și se pare că nu sunt singurul care le consideră așa! Fata din filmulețul următor e de aceeași părere cu noi. Urmăriți-o!


Cele mai ciudate și deosebite 14 carcase de iPhone
3 votes, 9.67 avg. rating (95% score)

Citește și...